Микита Добринін розповів про те, що його дратує. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шоумен, телеведучий і герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін є чоловіком Дар'ї квіткової, з якими у них народився спільний сир. Чоловік є популярною особистістю, за його життям стежать понад 1,2 мільйона шанувальників. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

30 Листопада Микита Добринін опублікував пост, в якому розповів про серію дратівливих явищ. Він зазначив, що про це варто говорити, щоб зробити світ приємнішим і кращим.

"І думаю, ви погодитеся зі мною, що список таких речей може бути нескінченним. Я поки написав, що бісить найчастіше. Ви можете продовжити в коментарях", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Мова про людей, які чатятся на світлофорі, які занадто багато думають при замовленні в Макдональдс, які кидають сміття де попало, або собачників, які не прибирають за своїми вихованців, водіїв виїжджають на перехрестя.

Також, за словами Микити Добриніна, він не любить постійно перебивають співрозмовників, виробників, які роблять етикетки і засуджують людей.