Антоніна Матвієнко, популярна українська співачка, а також донечка легендарної української артистки Ніни Матвієнко, написала кілька приємних слів на адресу свого чоловіка, колеги по сцені Арсена Мірзояна. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Прокинулася сьогодні з відчуттям неймовірного піднесення. Гордість та щастя за свого чоловіка @arsen_mirzoian. Натхнення тобі і прихильників по всьому світу. Лю», - написала вона під двома знімками.

На першомц фото Тоня ніжно цілує чоловіка, на другому – вся родина разом із маленькою донечкою Ніною співає на сцені. Судячи з зображення новорічної кульки позаду, це були зйомки святкового концерту.

Скрін, Instagram Матвієнко
Скрін, Instagram Матвієнко

Скрін, Instagram Матвієнко
Скрін, Instagram Матвієнко

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Цікаво, що перед маленькою Ніною також мікрофон – отже, українці незабаром почують спів вже третього покоління роду Матвієнко.

Арсен не забарився і відреагував на звернення дружини.

«Дякую, кохана», - написав він.

Скрін, Instagram Матвієнко
Скрін, Instagram Матвієнко

«Неймовірний концерт. Відіслав тобі відео у фейсбук», - додав у коментарях знайомий зіркової родини.

«Виглядаєте бомбезно», - оцінили фото фанати співачки.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров показав жінок, яких не спокушатиме вусиками

Нагадаємо, Павло Зібров, Іво Бобул, Ніна Матвієнко та інші зірки розповіли про свої пенсії: у когось не більше 1,8 тисячі гривень

Як повідомляв Знай.uа, в Павла Зіброва "вселиться" Євген Комаровський: розповість все про здоров'я українцям 50+

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер заковтнула посеред нічного вокзалу-Павло Зібров схвалив би: "що скажете в своє виправдання?"