Відомий в Україні кулінар, а також головний експерт на шоу "МастерШеф", Ектор Хіменес-Браво розповів, що буде, якщо він стане президентом. Перші зміни торкнуться його харчування.

Новий пост чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно Ектор ділиться з шанувальниками різними порадами по харчуванню, і публікує рецепти смачних страв.

Цього разу мова пішла про шкідливу їжу, яку він би звів до мінімуму в Україні, якби став президентом.

"Якщо зараз запитати будь-якого підлітка на вулиці, який його улюблений ресторан або їжа — в топ 3 увійдуть піца, суші і фастфуд. Звідки такий величезний ГОЛОД до неправильної їжі? 😨. А у нас це перетворилося на культ. Люди обожнюють їжу. 😩 ЗДОРОВ'Я не вічне " - почав своє повідомлення кулінар.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

А створена ця їжа була спеціально для екстрених випадків, коли ви перебуваєте в місці, де дістати звичайну їжу практично неможливо. Наприклад, якщо ви в літаку, або на свята все рано закривається, а ви дуже голодний, і потрібно щось перекусити.

Ектор, фото: Instagram
Ектор, фото: Instagram

Зовсім скоро настане Новий рік, і столи будуть ломитися від їжі і жирних страв. Ектор Хіменес-Браво дав кілька порад, як не перетворити Новий рік на свято їжі.

Спочатку він запропонував зробити тільки один салат, в який входить майонез, а не все. Решта можна заправити маслом, бальзаміком, а також лимонним соком.

Запікайте, а не смажте. У рукаві, в пергаменті, у фользі — як завгодно - це набагато корисніше, адже смаження вбиває всі корисні компоненти.

Фастфуд, піцца, скріншот відео
Фастфуд, піцца, скріншот відео

Можна спробувати зробити здорові закуски, і мова йде не про класичні тарталетки з плавленим сиром і майонезом.

Спробуйте хумус з овочами. Спробуйте крем-сир із зеленню. Спробуйте спринг роли або роли в листі салату.

Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua
Вечірка на Новий Рік. Фото: 4party.ua

"Якби я був президент, я б боровся з нездорове харчування, боровся за ваше здоров'я і бажання займатися спорт. Це теж невід'ємна частина нас і він створює якість життя " - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що Ектор-Хіменес Браво сміливо розповів правду про українців

Раніше повідомлялося, що звезда МастерШеф Ектор Хіменес-Браво з гострою сокирою ховається в Карпатських горах

Також, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво застав своїх підлеглих за "полуничкою"