Вже за два дні українці побачать фінал найромантичнішого шоу "Холостячка". Злата Огнєвіч буде обирати між Дмитром Шевченком, Андрієм Задворним та Романом Свечкоренко. Останній повернувся в шоу перед фіналом, адже до цього Злата відправила його додому, щоб він оформив офіційне розлучення із дружиною.

На офіційній сторінці шоу в Instagram, українцям показали кадри з фінального випуску.
Довгоочікуваний фінал "Холостячки" відбудеться біля океану. Учасники пірнуть з аквалангом та зможуть насолодитися неймовірним підводним світом. Саме у цьому місці Огнєвіч повинна обрати, хто з претендентів стане її обранцем.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Я втратила голову", - зізналася Злата Огнєвіч.

Учасники шоу вже неодноразово зізнавалися, що мають почуття до української співачки, тому з кожним випуском їм все важче та важче.

Андрій Задворний, скріншот
Андрій Задворний, скріншот

Дмитро Шевченко теж має почуття до Злати Огнєвіч, тому не зупиниться й продовжить боротися за її серце.

 Дмитро Шевченко, скріншот
 Дмитро Шевченко, скріншот

"Я готовий з нею провести залишок життя", - зазначив Дмитро Шевченко.

"В Ютюб виклали ще один анонс і там не так весело, там все до перемоги Діми, а значить навпаки і каблучка в руці того хто в світлому піджаку😢 😢 😢", "у першому випуску пост шоу озвучили, що буде 13 випусків. На цьому тижні буде 12-й", "вибере того, якого не вибрала б жодна дівчина в реальному житті, тим більше, зірка!",- зазначили користувачі Мережі.

Скриншот

Нагадаємо, фіналіст "Холостячки" спалився Гриші Решетнику, що вже переїхав до Злати Огнєвіч: "Тримайся в подробицях"

Раніше Знай писав, Ксенія Мішина проговорилася, хто міг стати "Холостячкою" замість Злати Огнєвіч: "Думала на мені все закінчиться". Акторка розповіла про подарунки на "Холостячці", чому їй не дарували діаманти