Наші читачі знають не з чуток, хто такий Михайло Круг. Найвідоміший російський шансоньє популярний навіть сьогодні, і навіть деякі українці слухають його композиції. Так сталося, що зірка шансону рано пішов з життя. Однак він залишив після себе великий слід у вигляді культових композицій і чудового сімейства. Його вдова Ірина Круг продовжує в свої вже зрілі роки радувати шанувальників "спекотними" кадрами.

Цього разу 45-річна артистка і бізнесвумен Ірина Круг поділилася чудовою фотографією і заявила, що знялася в новому фотосеті. Тепер шанувальники можуть чекати нових знімків, ну так вона обіцяє.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Круг в мережі Instagram.

Публікація Ірини Круг, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Круг, скріншот: Instagram

"Нова фотосесія з @photo_isaevame макіяж @kobzevakatya. Буду потихеньку викладати фоточки", - пише Ірина Круг.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У свіжій публікації Ірини Круг можна побачити, що вона дійсно в свої 45 все ще може дати фору багатьом молодим моделькам. Так, фотограф посадив Ірину на високий стілець, сама ж Ірина одягнена в довге облягаюче чорне плаття. На її голові можна побачити звичну для неї зачіску в кольорі Блонді, а ось на струнких ніжках красуються коричневі гострі туфельки.

Сама ж поза Ірини дуже нагадує стандартні положення для портфоліо, проте вона змогла Додати шарму своєю присутністю і легким розрізом в районі пишних грудей.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Ірина Круг, фото: Instagram
Ірина Круг, фото: Instagram

Раніше повідомляли, вдова Михайла Круга з лукавою посмішкою підкорила юною красою: "Цариця шансону".

Як повідомляв Знай.uа, вдова Михайла Круга в білій сукні підкорила чоловіків: назавжди наречена короля шансону.

Знай.uа писав, 45-річна Ірина Круг вразила жіночністю: про таку "мадам" співав покійний Михайло.