Старша донька відомої співачки Олі Полякової стала популярним блогером. Тепер Маша постійно радує своїх шанувальників новими кадрами в соціальній мережі. Цього разу вона захопила фанатів шикарною фігурою в стильному купальнику. Такий знімок вона опублікувала на своїй сторінка у мікроблозі, повідомляє Стена.

Не так давно Зоряна сім'я відпочивала на Мальдівах. Ймовірно, саме там Маша і зробила таку яскраву фотографію. У кадрі вона позує в стильному цілісному купальнику в смужку. Наряд прекрасно підкреслив її струнку фігуру. Пишне руде волосся дівчина вирішила залишити розпущеним. Крім того, позує вона абсолютно без макіяжу, демонструючи свою природну красу. Знімок у блогера вийшов дуже яскравим і ніжним.

У коментарях шанувальники стали обсипати Машу компліментами. Багато тут же стали писати, що вона дуже схожа на свою маму. Варто відзначити, що зіркових маму і дочку дійсно часто порівнюють.

"Красуня"," Красива, вся в маму", " Красуня і фігуриста в маму! Модель", - пишуть шанувальники на сторінці Маші в соціальній мережі.

До слова, одного разу під час відпустки Оля Полякова ділилася яскравими знімками з дочкою. У кадрі Оля і Маша позували в однакових червоних купальниках. В результаті шанувальники тут же стали писати про те, що дівчата схожі не тільки рисами обличчя, але і шикарними фігурами. До слова, старша дочка співачки також вирішила піти по її стопах і вже серйозно займається музикою: Маша професійно навчається вокалу, співає у власній рок-групі, а також планує вступати вчитися в американський музичний коледж. Хто знає, можливо, через кілька років вона буде не менш популярна, ніж її мама.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Маша Полякова засвітилася в "поганій" компанії: поки мама танцює під першим снігом

Раніше повідомлялося, що дочка Олі Полякової похвалилася дивовижним талантом, стежте за пальцями

Також, Оля Полякова в короткому міні "спокусила" відомого коміка