Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася новим фото та зраділа, що нарешті прийшла зима, адже стартував відлік до Нового року.
Ведуча "Ранок з Україною" на телеканалі Україна Лілія Ребрик має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч осіб.
Цього разу Лілія Ребрик вирішила поділитися милим фото на якому вона позує сидячи на лавці. Зірка одягла джинси та пальто кремового кольору, а поверх нього закуталася масивним в'язаним шарфом.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

Телеведуча зраділа, що нарешті настала зима, адже це означає, що незабаром будуть новорічні свята, які зберуть всю родину.

"Привіт, зима! Ну що? Відлік до нового року стартував! Зазвичай цей місяць пролітає так швидко, що навіть кліпнути не встигаєш: здавалося б, тільки закрив очі, відкрив - оп! а ти вже з бенгальським вогнем у руці загадуєш новорічне бажання і рахуєш останню хвилину старого року!", - зазначила Лілія Ребрик.

Нагадаємо, Лілія Ребрик "врізалася" у сходи, прогулюючись по кімнаті: "Станіславський у шоці". Українська телеведуча показала, в якому цікавому проекті вона бере участь.

Також Знай писав, Лілія Ребрик і Анатоліч притягли своїх песиків на роботу - стримати посмішку неможливо: Діксі вся в господиню

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, Лілія Ребрик "вкрала" образ "Білявки в законі" - Андрій Дикий не встоїть: "Колір настрою - рожевий"