Молода матуся Катя Репяхова, третя дружина співака Віктора Павліка, активно веде свій блог в соцмережі Instagram, де за нею стежить 160 тисяч чоловік. Там вона не тільки ділиться новими фото, відео і подробицями особистого життя, але і відповідає на досить каверзні питання своїх читачів.

Відповіді на питання вона публікує в сторіс на своїй сторінці.

Одним з питань було те, чому Катерина завжди називає чоловіка Віктором Францевичем, а не просто Віктором.

"У кожної пари є своя фішка, у нас така», - відповіла вона.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"А якби Віктор Павлік знову запив і пішов від вас? Бумеранг же ніхто не відміняв", - запитали у Репяховой.

«У моєму житті не наявність чоловіка визначає щастя. Запити і піти може і Віктор Павлік, і Коля, і Петя. Головне, що у мене є я, і те, як я проходжу труднощі. А вони є абсолютно у всіх. А що стосується бумеранга, не зовсім розумію, причому тут він. Віктор прожив довге життя 56 років. І так вийшло, що, коли він зустрічав своїх нових дружин, був одружений на попередніх. Це його життя, його доля. І ніхто не має права його судити, правильно він живе чи ні. Мені здається, куди гірше лізти з порадами та оцінками туди, де не знаєш нічого», - вважає дружина виконавця.

Нагадаємо, Катя Репяхова та Віктор Павлік розповіли, чому навчили маленького сина: "Вже спробував..."

Раніше Знай писав, що Віктор Павлік втомився від "наїздів" колишньої на Репяхову і віддав їй нажите майно: "я пішов і хотів цього"

Також Знай повідомляв, Катерина Репяхова хоче змінити зовнішність заради Віктора Павлика: відкладала дуже довго. Жінка зважилася на складну косметичну процедуру