Дуже популярна, а особливо серед українських телеглядачів, німецько-турецька акторка, яка отримала всесвітню славу завдяки ролі Хюрем в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі навіть після нетривалого візиту до сусідньої Росії, продовжує дивувати шанувальників в соціальних мережах новими кадрами. Тут, в мережі Instagram за акторкою стежать більше 7 мільйонів людей.

Красуня частенько ділиться зі своїми фанатами новими кадрами з яскравих фотосетів. Цього разу на її сторінці з'явилися кадри, де вона в білому костюмі розклала свої спортивні форми і грайливо попозувала на камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мер'єм Узерлі в мережі Instagram.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Можна помітити, що акторка жодними чином не підписала свіжі фотографії, але залишила тільки геолокацію, по якій можна зрозуміти, що Мер'єм вже знаходиться в німецькій столиці, в місті Берлін. Також актриса подякувала фотографії за новий сет і оброблені знімки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Що ж, а ось шанувальники можуть знову насолодитися черговою порцією прекрасних поз від Мер'єм, тут актриса в білому костюмі, з укладанням зачіски в хвостик, а також, що дуже цікаво - вона абсолютно без взуття, фотографувалася босоніж.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" придивилася до себе в шкіряних штанях: "Зовсім схуднула".

Як повідомляв Знай.uа, найбільші скандали з акторами "Величного століття": напад фаната, ревнощі акторів, зради.

Знай.uа писав, Мер'єм Узерлі з "Величного століття" відвезли з аеропорту Туреччини на чорному авто після поїздки в РФ: "Як я можу жити...".