Популярний український тревел-блогер, ведучий "Орел і Решка" Антон Птушкін продав свій автомобіль Smart за 100 тисяч доларів, щоб передати отримані кошти до благодійного фонду «Таблеточки». Про цю подію розповів підприємець Сергій Неклева на власній сторінці у Facebook.

"Це маленька історія про великий вчинок, сам він точно ніколи не розповість", - зазначив автор допису.

За його словами, Антон Птушкін продав свій Smart на благодійному аукціоні. Автомобіль, який пішов з молотка за 100 тисяч доларів, був відомий глядачам тревел-блогера як "Мікроб". Він проїхав європейськими дорогами не одну тисячу кілометрів та має власну історію.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

«Якось пару місяців тому Anton Ptushkin попрощався зі своїм попереднім smart, тому що купив собі такий самий… і коли я захоплено розповідав йому про наш проект, він просто сказав: зв'яжи мене з Olya Kudinenko, є ідея…», - зізнається підприємець.

Він додав, що саме це авто стало предметом торгів на ацкціоні.

"Помитий, наполірований, з пробігом Європою Smart від Птушкіна "пішов" фінальним ударом молотка Потапа за 100 тисяч доларів... Автомобіль з історією знайшов свого фаната", – наголосив Неклева.

«Класний вчинок. Антон пішов додому пішки чи на метро?», - «забрали з почестями…», - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, раніше у "Орла і Решки" нова ведуча - переможниця шоу "Останній герой": росіянці доведеться заговорити українською.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підопічна Потапа Мішель Андраде вразила пишним декольте на "Орел і решка": "Маммамія"

Також «Знай.иа " писав, що Новий ведучий "Орла і Решки" розповів про стосунки з дівчиною під час зйомок: ревнувала до Мішель Андради