У мережі розмістили дуже теплий і милий кадр, на якому можна побачити Ірину Шейк і Бредлі Купера. Ця фотографія розчулила мільйони людей, які так пильно стежать і переживають за відносинами цих зірок.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Як же приємно спостерігати за Іриною Шейк і Бредлі Купером у них, здається, дійсно налагоджуються стосунки подробиці — за посиланням в описі #ірінашейк #бредлікупер", - підписали теплий знімок в соціальній мережі.

Всім відома дуже популярна сімейка Бредлі Купера і Ірини Шейк. На превеликий жаль, ця пара розлучилася, але останнім часом їх можна бачити разом все частіше і частіше.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Ірина Шейк, фото Star News
Ірина Шейк, фото Star News

"Всі образи позаду. І навіть якщо ні, то у них спільна дитина. І це прекрасно що батьки намагаються для своєї дитини залишатися цивілізованими людьми!", "Іноді колишні сходяться", "гуляють з дочкою, ось що у них", "мені здається Купер захотів другу дитину", "сімейні?вони ніколи в шлюбі не перебували", "коли походили з розлученні , не знайшли нікого стоїть і зрозуміли, що все ок було)", "що відбувається? У них спільна дитина і люди в нормальних відносинах!", "Другий раз в положенні)))", "а де коляска?", "Добре, що вони усвідомлюють важливість цього заходу для дитини !)", - залишають коментарі фанати відомого актора.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Znaj", колишня дружина Бредлі Купера показала глибоке декольте і ідеальну фігуру.

Нагадаємо, що сексуальна Ірина Шейк показала, як проводить час поодинці.