Відомий український телеведучий і чоловік блогерки Даші Квіткової Микита Добринін розповів, що для нього найцінніше в житті.
Микита Добринін після участі в шоу "Холостяк" крім своєї коханої Даші Квіткової, отримав і нову хвилю популярності. Зараз він активно розвиває свій блог в соцмережі Instagram, де за його життям стежить 1.3 мільйона чоловік. Тут він ділиться різними фото, відео або ж цікавими думками на ту, чи іншу тему.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

Цього разу Микита Добринін поділився новим фото з коханою дружиною Дашою Квітковою, де він ніжно обійняв її за талію. Також він вирішив поговорити про цінності в житті. Микита Добринін зазначив, що заробити гроші не так вже й складно, і це далеко не найважливіше в житті.
Телеведучий впевнений, що головна цінність - сім'я. І щоб побудувати міцну і люблячу сім'ю потрібно докласти чимало зусиль. Добринін вважає, що у нього це вийшло.

Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"Багато чоловіків можуть заробити цілий статок, але тільки деякі можуть і люблячу сім'ю побудувати. Моя сім'я - моя головна вершина і успіх💪 🏼", — зазначив Микита Добринін.

Нагадавши, Микита Добринін розповів, що його бісить найбільше: Даші квітковій варто хвилюватися? Шоумен і телеведучий розповів всю правду своїми шанувальниками.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше Знай писав, курс Даші квіткової та Микити Добриніна-розлучення: учениця розповіла всю правду про некомпетентних педагогів

Також Знай повідомляв, Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Добриніна через 4 місяці після пологів: "вже чекаємо, буде чорненька"