Відома українська співачка, а віднедавна телеведуча Мішель Андраде вирушила до Швеції, де відвідала місцеві секонд-хенди в рамках проекту "Орел і Решка", що виходить на Новому каналі. Що найбільше вразило дівчину.

Популярна артистка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) здивувалася, наскільки в Швеції піклуються про екологію. Шопінг в інших країнах приваблює не тільки знаменитостей, але і туристів по всьому світу. Там вони знаходять новинки, які ще не скоро з'являться на українських полицях, а також це дозволяє їм непогано заощадить.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Не варто забувати і про секонд-хенди, які також користуються популярністю, зокрема в Швеції, де всі піклуються про екологію.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Шведський секонд-хенд-це ідеальне місце, щоб зрозуміти місцевий менталітет. Він більше схожий на гіпермаркет: тут є побутова техніка, картини, дивани та іграшки. У шведських секондах можна і купити щось, і принести свої старі речі, як пожертвування. Всі гроші від продажів йдуть на допомогу дітям у всьому світі — голодуючим в Ефіопії, пропадає в рабстві в Камбоджі, страждають від епідемій в Багладеші і Уганді, дітям з інвалідністю в Білорусі або Молдові", - розповіла співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни", яке по суботах показує Новий канал, Мішель Андраде.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Ця спеціальна філософія називається апсайклінг, коли речі не утилізують, а дають їм кілька нових життів. А машини вони купують нові Тільки в тому випадку, якщо на ній небезпечно пересуватися, або ж якщо хочуть замінити бензин на електрику.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

"У Швеції секонд-хенд дуже популярний, тому що ми любимо використовувати старі речі замість того, щоб викидати. У людей і так багато речей і вони постійно виробляють ще і ще. Це погано для нашої планети, але ж ми хочемо зберегти її для наших дітей" - просвітила українців місцева мешканка.

Мішель Андраде не залишилася осторонь, і віддала свою сумочку на пожертву.

Нагадаємо, що Мішель Андраде проговорилася про нові стосунки і почала планувати весілля

Раніше повідомлялося, що Мішель Андраде з "Орла і Решки" змусили чистити труби

Також, Мішель Андраде-25: співачка з Болівії, яка прославилася завдяки своєму свисту-найкраще вбрання від артистки