Перший заступник міського голови у Львівській міській раді Андрій Москаленко на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про біду, пов'язану з диреткором Львівського будинку вчених.
За його даними, Роман Славітич помер під час прийому мерії після "голодної туси" блогерів. Повідомляється, що 75-річний чоловік весь тиждень перебував на нервах через минулу вечірку. Про неї українці дізналися завдяки телеведучому Володимиру Остапчуку. Захід проходив 27 листопада, в День пам'яті жертв Голодомору.

День пам'яті жертв голодоморів в Україні, фото: Апостроф
День пам'яті жертв голодоморів в Україні, фото: Апостроф

Того дня зібралися популярні блогери, щоб провести закриту вечірку в стилі БДСМ на честь Дня народження одного з них. Володимир відразу ж вибачився перед публікою в Instagram. Решта блогерів теж почали записувати відео з вибаченнями. На організатора вечірки склали протокол, а великий бізнес розриває контракти з цими зірками.

"Вчора ввечері директор Будинку вчених подзвонив мені і попросив про зустріч. Ми домовилися зустрітися сьогодні о 8 ранку. Пан Роман прийшов трохи швидше, сів за стіл. Моя колега помітила, що він не дуже добре виглядає і запропонувала склянку води. Але він відразу втратив свідомість. Працівники викликали швидку і почали надавати першу допомогу. Коли я прийшов, почав допомагати колезі", - повідомляє Москаленко.

У підсумку лікарі приїхали, намагалися врятувати його життя, але цього зробити не вдалося.

Андрій Москаленко, скріншот: Facebook
Андрій Москаленко, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Остапчук показав, як його втішила дружина після "невдалої" вечірки в день пам'яті: "Ми можемо все"

Як повідомляв "Знай.ua", блогерша Саша Пустовіт виправдала гучне святкування в День пам'яті шаленим темпом життя: "Я забула"

Знай.ua писав, головний винуватець "голодної туси" Заліско вибачився слідом за Остапчуком: "Що бабло животворяще робить"