Відома українська співачка Аліна Гросу частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 470 тисяч чоловік.

Виконавиця поділилася кількома фотографіями з іншим артистом, якого раніше вже помічали біля Олі Полякової, Насті Каменської, Анастасії Приходько і Тіни Кароль.

Скрін, Instagram Гросу
Скрін, Instagram Гросу

І зараз він дістався до Аліни Гросу, яка зізналася, що вже зовсім скоро відбудеться прем'єра їх спільної роботи.

"У цих двох скоро прем'єра🤪🤜🤛 в Роттердам🙌🤟", - пише артистка в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вони разом опинилися на Заході, а на обличчі хлопця можна помітити невеликий макіяж - тріщини. А ось Аліна Гросу перетворилася на білосніжного леопарда.

Скрін, відео YouTube Гросу
Скрін, відео YouTube Гросу

"Чекаємо😍 Я не можу, я тут від Касет кінчаюся, а вже новий хіт👏", "Дуже чекаємо🔥 10.12?", "Боже, це що?", "Аліна, що це праворуч від тебе?", "Дуже чекаю, це💥", "Роттердам хороший хіт!🔥 ", "Ірина Білик І Діма Коляденко", "Найкрасивіша, найталановитіша", "Чекаю не дочекаюся, а ви дуже красиві", "Аліна, можна ви замість Олі Полякової 31 грудня будете робити для країни настрій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров запалив з Ганною Трінчер перед мільйонами українців за "бажанням" Поплавського: "Вже в розпалі"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу у весільній сукні зізналася в коханні українською мовою, але не Роману Полянському: "Найкрасивіший"

Знай.ua писав, Аліна Гросу перетворилася на ляльку перед Новим роком: "Як балерина в скриньці"