Відома співачка і ведуча популярного проекту "Орел і Решка" Регіна Тодоренко зізналася, що вже з нетерпінням чекає Нового року. До того ж вона вже склала список справ, які потрібно виконати до свята.

Про це телеведуча Регіна Тодоренко розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 8.1 мільйона осіб.

До Нового року залишилося менше місяця, але за цей період потрібно встигнути зробити чимало справ. Регіна Тодоренко зізналася, що дуже любить Новий рік, а особливо новорічний шопінг. Коли ходиш по магазинах і вибирає декор для дому та подарунки для близьких.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

"Стільки всього потрібно встигнути! А головна ніч року вже на носі", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Регіна Тодоренко вже встигла скласти список справ, які обов'язково потрібно виконати до нового року. Першим в списку звичайно ж виявилося меню на новорічний стіл. Тодоренко також зазначила, що потрібно зробити генеральне прибирання і позбавиться від усього мотлоху.

Фото зі сторінки Регіни Тодоренко
Фото зі сторінки Регіни Тодоренко

"Вибрати образ. Кажуть, зустрічати рік Водяного Тигра потрібно в спокійних відтінках, уникаючи червоних і"отруйних" кислотних кольорів🐯 купити подарунки🎁", - зазначила Регіна Тодоренко.

Нагадавши, Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" налякала зрілим виглядом - роки беруть своє: "дуже старить, похмуро". Зірка вирішила похвалитися розкішним вбранням, але нарвалася на шквал критики.

Також Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане..."

Раніше повідомляв Знай, Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в" Орел і Решка": "куди це все дівається?". Артистка розповіла про відпочинок під час карантину, що рятує завзяту мандрівницю