Юлія Вербинець постала перед шанувальниками в компанії молодої людини. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська блогерка Юлія Вербинець, відома під ніком Verbaaa є популярною особистістю в Україні. Дівчина займає 21-е місце в списку найпопулярніших українських інфлюенсерів за версією Forbes. Минулого року вона також отримала титул "Блогер року". За допомогою соціальних мереж дівчина змогла заробити собі на 3-х кімнатну квартиру в Івано-Франківську і новий Mercedes.

На цей час у Юлії Вербинець 990 тисяч фоловерів, з якими вона ділиться фотографіями в соціальній мережі.

4 грудня дівчина опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram. Дівчина постала перед фоловерами в чорному костюмі і компанії молодої людини.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Мій персик❤️ скільки вже всього пережили разом🍑", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати дану фотографію. Багато з них похвалили красу дівчини, а хтось обрушився з критичним коментарем.

"Були б класною парою!"; "Він одягнутися нормально не може ????😢😂😂😂😂😂😂😂😂"; "Була б пара гармата 🔥 🔥 🔥дуже приємно на вас дивитися😍 😍 😍 😍"; "Гарні 😍 👍 🔥 ви кращі 😉нехай ваша дружба ніколи не згасає😉", - повідомляють вони.

Нагадаємо, блогер Софія Стужук похвалилася результатами пластики

Раніше повідомляли, перероблену пацанку Покрищук застали в обіймах бездомного: "не пробачить зради".

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого".