Популярне українське шоу "Маска", де зірки намагаються здивувати детективів і телеглядачів таємничими нарядами, продовжує дивувати все новими і новими моментами, які можна розбирати на окремі сюжети.

Так, цього разу в мережі показали дуже цікавий діалог ведучої Natella Kirs і мамою Вєрки Сердючки прямо з BACKSHOW.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

"Дивіться всі таємниці гіпер-шоу МАСКА в BACKSHOW з Natella Kirs *посилання в шапці профілю*", - коротко підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Мама Вєрки Сердючки і Natella Kirs, скріншот: Instagram
Мама Вєрки Сердючки і Natella Kirs, скріншот: Instagram

В один момент ведуча запитала: "От якби був натяк, мовляв - донечка, мама хоче теж, не поруч, а...".

На що мама Вєрки відповіла: - Слухайте, ви все одно все по своєму. Ви така особа, що я на вас підписана в Instagram. Хоч вони і ляпали там мовою, що я нічого не розумію, А я все розумію, я є і в Instagram, і в Facebook. Так от, я на вас підписана і знаю, що ви зробите так, як Вам зручно. Ви така особа, що якщо вам скажеш кавун, так ви скажете диня".

Діалог тривав рівно до того моменту, поки ведуча не вирішила подякувати мамі Вєрки Сердючки і заявити, щоб телеглядачі підписувалися на них в соціальних мережах. Ось таке змогли побачити фанати "Маски" закулісся.

Раніше повідомляли, справжнє Порося: на шоу "Маска" розсекретили Павла Зіброва.

Як повідомляв Знай.uа, гарячі "булочки" Насті Каменських не стримали у Вєрці Сердючці Андрія Данилка на "Масці": "Хоче побачити голою".

Знай.uа писав, Оля Полякова менше схожа на себе, ніж її дочка Маша: "Чому їх дві".