Грандіозне шоу-детектив "Маска" на телеканалі "Україна" цього разу розкрило особу, яка приховувалася під маскою Баяна. Це виявилася напарниця по сцені популярного українського артиста та зіркового детектива Андрія Данилка – мама Верки Сердючки.

Вона ж – актриса Інна Білоконь.

«Підказки про Інну Білоконь. Цієї суботи маску зняв запальний Баян. Друзі, чи всі підказки ви розгадали?», - запитали на проекті.

Першою підказкою був той факт, що у Нью-Йорку мама Інна разом із VERKA SERDUCHKA крокували червоною доріжкою на прем’єрі фільму «Шпіонка».

Крім того, мама Інна знялася разом із VERKA SERDUCHKA у фільмі «Вєрка Сердючка. Пригоди у Лондоні».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також на сімейному фото був зображений Адольф Гітлер. Псевдонім мами VERKA SERDUCHKA — Інна Адольфовна.

«Пишіть в коментарях, які підказки вам вдалося розшифрувати?», - цікавляться автори проекту.

«"Михалич" після того, як Данилко сказав, що тільки близькі так називають», «З Адольфом Гітлером», «Усі. Там ще є фраза щось про те, що всі знають її та її відоме дитя. Усе було зрозуміло», «Коли було відео з підказками, подумала, що це міг би бути сам Данилко, але він у журі, а після фрази про зіркове дитя, подумала про Інну. Неймовірна актриса! Просто неймовірна!», - зізнаються фанати шоу.

Нагадаємо, Андрій Данилко пояснив, чому не знімає чорну маску: "Мене сварили". Артист відповів на найпопулярніше запитання глядачів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Данилко сховався від усіх з мамою Вєрки Сердючки: "А я милого впізнаю по колготкам". Андрій Данилко обрадував багатьох шанувальників шоу "Маска", заявивши, що новорічний випуск вже записаний-так що українські телеглядачі можуть готуватися до незабутньої ночі разом з улюбленим шоу

Також "Знай.ua" писав, Андрій Данилко ніжно привітав "маму" Вєрки Сердючки: "Схиляюся перед...". Інна Білокінь, яка відома в ролі мами Вєрки Сердючки, святкує День народження сьогодні.