Популярна українська телеведуча Нателла Кірс, яка є родзинкою бекшоу про зоряну передачу "Маска" BACKSHOW, показала своїм шанувальникам поцілунок із зірковим детективом Олегом Винником. На цей раз при зустрічі Олег все зробив сам, а телеведуча всього лише хотіла взяти невеликий коментар.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Нателли Кірс в мережі Instagram.

"Ну, що там написано?". Тільки Олег Винник може відкрити цю таємницю, за поцілунок. Шкода, що не такий, як з горилою", — підписала відео ведуча.

Видно, що Олег Винник легко поцілував телеведучу. Пізніше можна зрозуміти, про яку горилу йде мова. Звичайно про ту, що заспівала в шоу "Маска" і якій прийшов на сцену Олег Винник, а ця горила його нібито теж поцілувала, доторкнувшись костюмом до обличчя співака.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олег Винник і Natella Kirs, фото: Instagram
Олег Винник і Natella Kirs, фото: Instagram

До слова, Ми теж поки ще не знаємо, хто ж ховався тоді під маскою горили. Є припущення, що це могла бути Джамала, Гайтана, і деякі телеглядачі навіть думали, що це Віктор Павлік.

Раніше повідомляли, гарячі "булочки" Насті Каменських не стримали у Вєрці Сердючці Андрія Данилка на "масці": "хоче побачити голою".

Як повідомляв Знай.uа, норка на шоу "Маска" зняла голову і вп'ялася поцілунком в губи Андрія Данилка.

Знай.uа писав, Оля Полякова ненавидить Настю Каменських? Співачка познущалася над колегою.