Макс Леонов, відомий український хореограф і переможець "Танців з зірками" 2020 року, розповів про те, що змушений був зраджувати своїй цивільній дружині з дівчиною, яка була його партнеркою по танцях. Про це він розповів у передачі "Зірковий шлях" на телеканалі «Україна».

Леонов зізнався, що все сталося чотири чи п'ять років тому - тоді він був фінансово залежний від своєї партнерки.

"Це було з моєю партнеркою, з якою танцював. Танцюючи в парі, я був залежний від неї, тому що я в цій студії працював – у нас була домовленість, що вони наперед платять за мене за танцювальні збори, поїздки, змагання, а я потім відпрацьовую з дітьми», - згадує чоловік в інтерв’ю.

Він додав, що змушений був просити в партнерки грошей на проживання та харчування, і це робило його залежним.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«Залежність була – хто я такий тут, в Києві, і хто вони. На той момент вони були авторитетом через те, що вони місцеві та в танцювальній сфері грають не останню роль", – зізнався танцюрист.

Леонов згадує, що про зради його дружині повідомила сама партнерка. Проте та знайшла в собі сили пробачити чоловіка.

"Вона вирішила, що потрібно дати мені можливість зрозуміти, хто я є насправді", - резюмує танцюрист.

У коментарях до інтерв’ю українці висловили своє обурення поведінкою чоловіка.

«Бортонула коханка - побіг назад до терпіли. Клас, ти справжній мужик», «Якщо людина зробить косяк один раз, то це буде i вдруге i втретє... Доведено!!!», «Не по-чоловічому виносити такі подробиці на публіку. Нещирий, фальшивий мужик, ні на мить не повірила, що він кається. Все ж таки, я прихильник тієї теорії, що зрадив, зрадить і двічі», - пишуть глядачі.

Знай.ua писав, Влада Яму з дружиною "допитала" Катя Осадча на "Танці з зірками": "Схожа на героїню гри в кальмара"

Раніше повідомлялося, що Євгенія Власова і Макс Леонов вилетіли з "Танців з зірками", судді не зглянулися

Також, Харлан проти Власової на "Танцях з зірками": як готуються до ефірів найсильніші пари сезону