Перший чоловік Крістіни Орбакайте, популярний радянський і російський естрадний співак Володимир Пресняков частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 740 тисяч чоловік.

Зовсім недавно він порадував фанатів новиною про те, що вирішив знову возз'єднатися з Леонідом Агутіним, з яким багато років тому записав пісню "Аеропорти". Тоді ця композиція викликала дикий фурор. Володимир їй дуже пишається, але тепер прийшов час рухатися далі і вони підготували новий трек під назвою "ДНК".

Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков, фото Instagram
Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков, фото Instagram

Але зараз він взяв участь у дуже важливому проекті під назвою "Забери друга з притулку".

"Хочу поділитися з вами важливою подією, друзі! Нещодавно я взяв участь у проекті "Забери друга з притулку" @zaberi_druga_iz_priyuta. Вся ця історія про відповідальність. І про велику любов!", - пише Пресняков у публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

На знімку він постав в досить молодіжному вигляді - в білих кросівках, спортивних штанях і джинсовій куртці. Однак головна увага сфокусована на красунчику, який сидить під ним.

Російський співак Володимир Прєсняков
Російський співак Володимир Прєсняков

"У мене один друг і дві подруги з притулку😉", "Поважаю цей вчинок. Він би будь-яку людину прикрасив, а Преснякову додав кількох значних штрихів до портрета", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, онук Алли Пугачової Микита Пресняков "проспівує" талант в караоке: бабуся не пробачить

Як повідомляв "Знай.ua", зять Алли Пугачової зізнався, чому розлучився з Христиною Орбакайте: "Гуляв і зникав ночами"

Знай.ua писав, Христина Орбакайте зіграла з Аллою Пугачовою в "доньки-матері": сини старші за дітей Примадонни і Галкіна