Українська співачка Анастасія Приходько частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

26 листопада 2021 року, на її Youtube-каналі відбулася прем'єра кліпу на нову пісню з назвою "Подруга", в якому взяла участь телеведуча Олена Філонова. З того моменту відео подивилися більше 130 тисяч разів при 6,5 тисячах лайків.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Настя, твоя пісня взагалі не трендова. Я не уявляю, як ми будемо розкручувати її в TikTok", - говорить блогер Олег Машуковський з зеленим волоссям, на початку кліпу.

Після цього Приходько заявляє, що цим завданням повинен зайнятися саме він, а не вона. І, мабуть, розібрався.

У TikTok з'явилося відео нехитрого танцю Анастасії з блогерами, сподіваючись, що його повторять багато і це стане трендом.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Тобто, ви ображали професію блогера і самі знімаєте в TikTok", "Настя, а чому російською, ти ж проти пісень російською?", "Все, патріотизм закінчився? Російська мова згадали", "Текст просто за душу бере, яке розмаїття", "У цій пісні є інші слова?", - пишуть користувачі в коментарях.

@a.prikhodko

Сделаем это трендом всех подруг? 😂 #подруга #приходько

♬ Подруга - Анастасия Приходько

Нагадаємо, Катя Осадча одним питанням змусила Анастасію Приходько втратити дар мови: "Хочете ще діток?"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько розніжилася під поцілунками молодого красеня, чоловіка навіть не згадує: "Серце щемить"

Знай.ua писав, "Ревізор" Олена Філонова влетіла без штанів в TikTok, вийшло невдало: "Доросла людина, а хр*нь знімаєте"