Відома українська співачка Ані Лорак частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів чоловік.

Якось недавно вона вітала дочку Філіпа Кіркорова Аллу Вікторію з 10-річчям. А зараз, 5 грудня, виконавиця вже підготувала святковий настрій у будинку.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

"А у нас вдома вже святковий настрій на всю🎄 Нашому Тоші сьогодні виповнився рік і місяць😍 тому вирішили прикрасити будинок раніше і до зустрічі 2022-го вибрали дизайнерську ялинку і декор з колекції "сімейні цінності". А ви вже поставили новорічну ялинку? Яку обрали цього разу? Ок", - пише Ані Лорак у публікації.

На знімку артистка постала з дочкою і красивою собачкою. На тлі, за ялинкою, можна побачити портрет Кароліни.

Ані Лорак, фото з Instagram
Ані Лорак, фото з Instagram

"Які ви красиві😍", "Нехай росте великий і красивий✌😍 А ви, як завжди шикарні 😎 красуні наші", "Яка краса❤ ️ спасибі за новорічний настрій 😍 нічого собі, Тоша такий великий вже🥰", "Сонечка так виросла❤ ️ поставили ялинку і з нетерпінням чекаємо Новий рік і ваші новорічні виступ!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, Ані Лорак "спалила" Софію Ротару, яка втекла в РФ на Новий Рік: весело запалюють з Кіркоровим, Лазарєвим і Біланом

Як повідомляв "Знай.ua", Глюкоза вийшла в люди з "накуреною" донькою після скандалу: "Приховує діагноз"

Знай.ua писав, Ані Лорак ніжно звернулася до дочки Філіпа Кіркорова: "Наша принцеса"