Ектор-Хіменес Браво відповів Каті Осадчій з приводу своєї орієнтації. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор-Хіменес Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

Нещодавно Ектор-Хіменес Браво дав інтерв'ю Каті Осадчій. Телеведуча повідомила про те, що в українському шоубізнесі ходять чутки про нетрадиційну орієнтацію кулінара. Вся причина криється в тому, що в 50 років він не має дітей або дружини.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

"Я не переживаю з цього приводу. Якщо люди хочуть поговорити про те, що траплялося на моєму ліжку, це проблема їх, не моя" - повідомив Ектор-Хіменес Браво.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також кулінар зазначив, що всьому свій час і він не проти завести сім'ю, якщо прийде час.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що тендітнна Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею