Відома українська акторка, героїня багатьох вітчизняних серіалів Наталка Денисенко розповіла, як їй вдається не набирати зайву вагу під час відпустки.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Камінській, яка заміняла Катерину Осадчу в програмі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Вони відвідали кулінарну премію, і більша частина питань стосувалася їжі. Наталка Денисенко готує кожен день для своїх чоловіків, і їй не складно це робити.

Фото зі сторінки  Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"У мене такий чоловік, що якщо я не приготую, то він гарчить як вовк. У нього є такий прикол, а я в якійсь мірі відчуваю свою значимість" - розповідає акторка.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Не так давно вони були на відпочинку в Єгипті, і звичайно ж, там все включено. Слава Камінська поцікавилася у дівчини, як їй вдається приїжджати з відпустки без зайвих кілограмів на all inclusive вона не переїдає, бере правильну їжу і насолоджується нею.

А щоб були фотографії красиві, то підбирає спеціальні пози, а її чоловік знає всі ракурси, які сподобаються його коханої.

Дитина пари також люблять смачно поїсти, і одне з найулюбленіших страв - картопля фрі. Наталка каже, що це якийсь must have серед діточок.

Скрін, Instagram Денисенко
Скрін, Instagram Денисенко

Згадали і скандал з її чоловіком, коли Андрій п'яний побився з кимось.

"Я побачила, що йому дуже погано: він багато випив, і вирішив піти провітритися. Його зачепили люди на дорозі, бо він був п'яним на дорозі, на самокаті їхав. Це не те, щоб він якийсь алкоголік. Він дуже каявся. Андрій пішов до психоаналітика, щоб зрозуміти корінь цієї проблеми, тому що у нього реально спалахи агресії бувають. На мені це ніяк не відображалося " - розповіла про цей інцидент Наталка Денисенко.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" спіткнулася об тапочок і переламала хребці

Також, Наталка Денисенко з "Кріпосної" відкрила секрет українських дівчат на зарубіжних пляжах

Раніше повідомлялося, що Наталка Денисенко з "кріпосної" розцілувала молодого красеня поруч з чоловіком