Відомий український реп-виконавець і ведучий популярного гумористичного шоу "Ліга сміху" Олексій Потапенко (Потап) частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

Зовсім недавно чоловік ділився фотографією з популярним блогером з TikTok Олександром Іванчаком. Хлопець славиться швидкою складанням кубика-рубіка, а також портретами з них. Вони стоять, якраз, біля такого. Але зараз він виклав знову чуже відео, але пов'язане з його творчістю.

Потап з батьком, скріншот з відео
Потап з батьком, скріншот з відео

У мережі активно просувається тренд під пісню групи Mozgi "Zavtra". Там всього кілька рухів і зараз на відео попався Євген Кошовий з "Кварталу 95".

"А ось і новий Кошик! @evgenii.koshevoi @mozgiband #mozgizavtra", - пише Олексій у публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А біля гумориста знаходиться Стас Боклан.

Кошовий і Потап, фото з шоу Ліга сміху
Кошовий і Потап, фото з шоу Ліга сміху

"Не впізнала їх, думаю, що за діди. Дуже круто, молодці!", "Залік💣", "Щось якість г*вно", "Бідолахи, старичків напружили... Ну якщо чесно, то таке собі. Не природно", "Це самий класний ролик з цією піснею😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських показала, хто легко складе конкуренцію Потапу: "Прощай...."

Як повідомляв "Знай.ua", навіть Сердючка позаздрить: Настя Каменських на очах у Андрія Данилка випадково оголила засмаглі диньки

Знай.ua писав, підопічна Потапа Мішель Андраде послала матір і зґвалтувала камеру: "До біса тебе і твою сестру"