Відома українська актриса Ірина Сопонару обожнює радувати шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Зовсім недавно вона виставляла кілька знімків, демонструючи свою стрункість і елегантність в різних сукнях. А зараз вона перетворилася на "пацанку", опинившись на мотоциклі, з шоломом в руках, в чорній шапці.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Карати бувають різні, бувають на пальці💎 Одна з моїх мрій almost done ✅, мопед освоїла, залишилося отримати права і в слід році пересісти на мотик🏍 але це не точно. Спасибі велике, зокрема, за те, що взялися за такий боягуз, як я відчуваю себе badass😈 P. S.: мама не читай, будь ласка, про мотик я пожартувала, але це не точно", - пише Ірина в публікації.

На першому знімку Ірина з пафосом дивиться прямо в камеру. На другій фотографії теж, проте сидячи на мопеді і посміхаючись.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"І обов'язково, щоб губи вперед були витягнуті😂", "Я вас обожнюю", "Ірочка, ти просто чарівна", "У Юрчика мотик крутіше:)", "Симпатична байкерша🔥❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зістригла волосся і закохалася по вуха в орендованій сукні: "Яка тендітна"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала інтимний вечір з Melovin: "Відчувала себе..."

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" потрясла попою перед Катею Нікітіною заради Потапа: "У подруги класна..."