Даша Астаф'єва здивувала українців історією про свій сон. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська модель журналу Playboy прославилася як колишня солістка групи NikitA. Вона активно розвиває свій профіль у соцмережі Instagram, за якою стежить понад 470 тисяч осіб. З ними дівчина ділиться моментами свого життя, а також фотографіями. Іноді Дарина Астаф'єва спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

6 грудня жінка розповіла дивну історію. За словами Дар'ї Астаф'євої, їй наснилося, що вона знімала фотосесію в печері Мінотавра. У якийсь момент вся знімальна група пішла, а вона залишилася сам на сам з цим чудовиськом.

"Повертається Мінотавр. У мене мурашки по шкірі від страху ... я, бачачи його тінь на порозі, як заору !!! Через кілька миттєвостей, Мінотавр гріє на плиті молоко і дістає цукерки і пончики зі своїх потаємних шафок. Я сиджу задоволена і гортаю Instagram. Хто повірить,що у нас нічого не було ... правильно. Той хто курив зі мною перед сном☺❤️", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва відчула "смерть" на даху після розставання з бізнесменом: "Прожили 6 років"

Як повідомляв " Знай.ІА", Даша Астаф'єва розповіла, що викликає в ній дику ревнощі - Льоша Дурнєв тут ні при чому: "на цій війні кожен за себе"

Знай.ІА писав, Даша Астаф'єва розійшлася з нареченим після п'яти років відносин: "Тепер я красива самотня жінка".