Досить відома своїми скандальними заявами і провокуючими огиду (у деяких людей) пластичними змінами зовнішності українська блогерша, фрік-модель, колишня учасниця популярного реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрещук, за якою в мережі Instagram стежать вже понад 270 тисяч людей, продовжує спілкуватися зі своїми підписницями в соціальних мережах.

На цей раз Настя вирішила ще раз виставити свою Stories тільки в якості публікації.

Про це стало відомо завдяки новму відео Анастасії Покрищук в мережі Instagram.

Публікація Насті Покрищук, фото: Instagram
Публікація Насті Покрищук, фото: Instagram

Одна з підписниць поставила таке питання: "Хлопець багатий скидає фотки свого члена і просить мої натомість, є дівчина".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Настя Покрещук у своїй жорсткій манері вирішила відповісти так, як думає: "ключове слово - багатий. Так от через вашу ш*лавську натуру, що ти сподіваєшся, що тобі щось перепаде. Хоч бутерброд, пожру, після того, як смоктала або цицьок голих. Ось через це вони і думають, що вони все можуть...".

Раніше повідомляли, зірка Instagram Настя Покрищук вже не впізнає себе в дзеркалі: "Zк справи, пацани?".

Як повідомляв Знай.uа, зірка Instagram Покрищук розповіла, що подарувати коханому в новорічну ніч: "Х*й за щоку, зал*пу за комір...".

Знай.uа писав, королева пластики Похрещук розповіла, що чекає жінок, які заводять собі багатих коханців: "Е**ть все підряд, тому що г*** він".