Відомий український телеведучий і головний герой шоу "Холостяк" Микита Добринін поділився милим фото з маленьким сином Львом.
Микита Добринін має чимало шанувальників і до того ж, зараз він активно розвиває свій блог в соцмережі Instagram, де за його життям стежить 1.2 мільйона осіб. Тут він ділиться різними фото, відео або ж цікавими думками на ту, чи іншу тему.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Цього разу він вирішив поділитися новим фото з маленьким сином від блогерки Даші Квіткової. На фото телеведучий позує ніжно тримаючи сина на руках і притулившись до нього.

До того ж Микита Добринин зізнався, що народження дитини кардинально змінило його сім'ю. З народженням Льва вони з Дашею Квітковою знайшли новий сенс.
Фото зі сторінки Микити Добриніна
Фото зі сторінки Микити Добриніна

"Лев народився і разом з ним наш новий сенс і нові мрії. Ви ж мене розумієте?", — так Микита Добринін підписав опубліковане фото.

Фанати телеведучого в коментарях ззначили, що маленький Лев дуже схожий на свою матусю Дашу Квіткову.

"копія матусі❤️", "він дуже схожий на Дашу, а Ви між собою❤️", " Мамина копія❤️", " який же він милий😍❤️", " красунчики ❤️🧸", " це ж Даша❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Микита Добринін розкрив за що Його полюбила Даша Квіткова: "так можуть лише деякі". Микита Добринін ніжно обійняв Дашу квіткову і заговорив про досягнення

Раніше Знай писав, курс Даші квіткової та Микити Добриніна-розлучення: учениця розповіла всю правду про некомпетентних педагогів

Також Знай повідомляв, Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Добриніна через 4 місяці після пологів: "вже чекаємо, буде чорненька"