Відома співачка і ведуча популярного проекту "Орел і Решка" Регіна Тодоренко розповіла про найбільш довгоочікуваний подарунок на Новий Рік.
Дружина російського виконавця Влада Топалова має багато шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить 8.1 мільйона осіб.
На цей раз дівчина опублікувала нове фото, де продемонструвала багато красивих прикрас. Саме вони нагадали Регіні Тодоренко про заповітний подарунок на Новий Рік, про який вона мріяла в 13 років.

Фото со страницы Регины Тодоренко
Фото со страницы Регины Тодоренко

"Коли мені було 13 років, я мріяла про кулон з сердечком і ключиком 🙈 в Новий Рік 🎄. Ходила біля вітрини, як Одрі Хепберн і виглядала той самий бажаний подарунок", - розповіла вона.

Перед Новим роком завдяки щасливому випадку Регіну Тодоренко запросили в театральну трупу попрацювати на дитячих ранках. Там вона і отримала свою першу зарплату, яку могла б витратити на заповітний кулон. Однак, дівчина вирішила вчинити інакше.

"На зароблені гроші я купила маленькі подарунки всім близьким❤️. А я в той Новий рік під ялинкою все-таки виявила оксамитову коробочку з тим самим кулоном, про який мріяла. Як же я була щаслива 😊. Досі лежить у скриньці у батьків", - підсумувала вона.

Нагадавши, Регіна Тодоренко з "Орла і Решки" налякала зрілим виглядом-роки беруть своє: "дуже старить, похмуро"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане..."

Раніше повідомляв Знай, Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в" Орел і Решка": "куди це все дівається?".