Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Марічка Падалко веде ранкові випуски новин, в яких розповідає про всі актуальні події та сенсації не тільки в країні, а й у всьому світі. Глядачі люблять телеведучу за її харизму, чарівність і витонченість.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Відомо, що телеведуча тільки повернулася з сімейного відпочинку. Відразу по приїзду з сонячного Єгипту вона написала невеликий відгук про відпустку і дала свої рекомендації численним фанатам. Як заявила Марічка, Єгипет зустрів їх без пафосу і з комфортною температурою повітря. Також знаменитість розповіла про місцеву їжу - вся її сім'я залишилася задоволена харчуванням в готелі.

"Я не дуже вибаглива, щоб зрозуміти, що означає «нам не подобається іжа», коли я це чула від гостей готеля, бо для мене іжа, яку я НЕ готую на всіх, НЕ купую, НЕ відповідаю на запитання "мама, а що в нас є поїсти 😂?" - це ВЖЕ прекрасна іжа)", - жартівливо написала телеведуча.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Марічка Падалко залишила неоднозначні коментарі щодо росіян, які відпочивали разом з ними. Пізніше артистка відповіла одній з прихильниць, що її неприємно здивувало їх нахабство і манера спілкування з дітьми. Ну й ненароком нагадала про сумні події на сході України, які тривають вже 7 років.

Скріншот з Instagram, Марічка Падалко
Скріншот з Instagram, Марічка Падалко

Скріншот з Instagram, Марічка Падалко
Скріншот з Instagram, Марічка Падалко

Нагадаємо, багатодітна мама Марічка Падалко показала ідеальну фігуру на "заздрість" Людмилі Барбір: "Ще до all-inclusive"

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко вперше за 10 років зробила це всією сім'єю: "Ми вирішили..."

Також портал Знай.uа писав, що Марічку Падалко "вигнав" з дому холодний і мокрий: вилетіла разом з чоловіком