Відомий український блогер і фіналістка проекту "Холостяк" Юлія Бельченко, яка відома аудиторії ще як "Зайка", розповіла про таку не особливо приємну річ як клеймо.

Про це її нова публікація на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно дівчина ділиться з шанувальниками не тільки своїми думками, але і неймовірно гарними фотографіями.

На цей раз вона стоїть поруч з дзеркалом в одному лише нижній білизні білого кольору, і на обличчі ефектний макіяж.

У самій публікації вона вирішила поговорити про таку річ, як клеймо. Це про людей, які бояться, що їх справжнє "я" буде викрито, витягнуто назовні, а після цього ще й висміяно. Це дійсно страшно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Суспільство ставить клеймо "поганих дівчаток" на тих, хто не бреше. На тих, хто любить свободу. На тих, хто не боїться жити. Намагаєшся здаватися краще, ніж ти є насправді. Переробляєш і соромишся себе. Відчуваєш себе зобов'язаною відповідати якомусь ідеалу😓" - йдеться в повідомленні під постом.

Юля зазначила, що не потрібно постійно хвалитися перед іншими, трьом самим підвищуючи собі штучно значимість. Можливо хтось не помічає, але так робить більшість людей.

"Те, від чого ти так сильно хочеш позбутися - це дійсно недолік або твоя унікальна особливість, яку ти не хочеш помічати?"- підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що Юля "Зайка" перетворилася на королеву жіночих маніпуляцій

Раніше повідомлялося, що Юля "Зайка" з "Холостяка" вирушила на побачення з Монатіком, але отримала в рот від Леся Нікітюк

Також, Юля "Зайка" опинилася з "Холостяком" в Монако, але за ними ув'язалася Надін.