Меловин поділився радістю з шанувальниками. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знаменитий український співак, композитор, продюсер Melovin прославився як переможець шостого сезону "Х-Фактор", а також він представляв нашу країну на"Євробачення-2018".

У нього величезна армія шанувальників, з якими він любить ділитися моментами або новинами з творчого та особистого життя. Зокрема, на його офіційну Instagram-сторінку підписано 236 тисяч фоловерів, які коментують кожен його пост.

8 грудня український співак опублікував фотографію з премією від програми"Зірковий шлях". У підписі до знімка він похвалив організаторів за премію

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Доброго ранку Меловінатори!) Дякую @zirkovyi_shlyah за таку відзнаку! 🏳️‍🌈 Хоробре серце б‘ється в кожного з нас!",- повідомив він.

Фоловер почали активно коментувати дану новину. Велика частина з них привітала кумира.

"Мої привітання👏 👏. Рада, що в цьому році нагорода у тебе в руках ❤️"; "вітаю ❤️ оцінка повністю твоя, крейда"; "в першу чергу. Мел ти заслужив це! Ти розповів таємницю свою яку зберігав багато років. Це дуже сильно. Ти не побоявся що тебе засудять і т. д. друге, Меловінатори ви кращі!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Melovin перетворився на" бабусину легенду " завдяки Сергію Притулі: "Тіна Кароль кусає лікті"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Костянтина Войтенко накинулася на Машу Єфросиніну на "Танці з зірками": "Увірвалися в нашу спальню"

Знай.ua писав, зірка 90-х El Кравчук влаштував одиночний пікет посеред Києва: "Був, є, буду...". Можна помітити, що виконавець додав три знімки, на яких постав у ролі одиночного демонстранта з табличками.