Відома співачка Ані Лорак поділилася новими фото і показала, як готується до Нового року. Вона старанно працює, щоб на святі виглядати розкішно.

Ані Лорак має багатомільйонну армію шанувальників, тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими новинами з особистого і творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить 7.2 мільйона осіб.
Цього разу Ані Лорак поділилася кількома фото зі спортивного залу. Співачка одягла облягаючий спортивний костюм, який складався з лосин і коротенького топа. Цей костюм вдало підкреслив найвигідніші сторони фігури Кароліни.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

Ані Лорак зізналася, що саме в спортивному залі готується до Нового року, щоб на святі виглядати розкішно.

Фото зі сторінки Ані Лорак
Фото зі сторінки Ані Лорак

"Тримаю баланс в останній місяць року, що минає💙 до Нового Року залишилося три тижні💥 а як ви готуєтеся до зустрічі 2022-го?",- так Ані Лорак підписала опублікування фото.

Однак не всі позитивно сприйняли посилене заняття спортом Ані Лорак перед Новим роком, деякі зазначили, що вона ходить до спортзали заради селфі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Кароліна, скажіть чесно, Ви у спортзал ходити селфитися?".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Ані Лорак "спалила" Софію Ротару, яка втекла в РФ на Новий Рік: весело запалюють з Кіркоровим, Лазарєвим і Біланом

Раніше Знай писав, Ані Лорак "розділила" Філіпа Кіркорова з помолоділою Софією Ротару:"приємно". Відома українська знаменитість взяла участь у"Пісні року".

Також Знай повідомляв, Ані Лорак показала свого малюка, якого "приховувала" довгі місяці - вдома свято. Ані Лорак поділилася сімейною фотографією, наповненою новорічним настроєм через те, що вони вже поставили ялинку