Відомий український співак Віталій Козловський поділився з шанувальниками новим відео, де похизувався дорогим взуттям.

Віталій Козловський любить тішити своїх шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими новинами зі свого особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 70 тисяч осіб.
Цього разу Віталій Козловський вирішив поділитися з шанувальниками новим відео. На ньому артист позував, сидячи на зручному кріслі у стильному костюмі.

Віталій Козловський, скріншот
Віталій Козловський, скріншот

Козловський виставив одну ногу вперед так, що на його підошві виднівся напис Prada. До слова Prada - італійський будинок моди, який було засновано у 1913 році.

Віталій Козловський, скріншот
Віталій Козловський, скріншот

"Вєталь носить Prada або (твоя назва до відео…🙄)", - так Віталій Козловський підписав відео.

Користувачам мережі сподобалося відео Віталя Козловського тому вони прийнялися вигадувати свою назву до відео

"Молодець зі спортом дружите і ніжку добре підіймаєте😂🔥Це я Вам говорю, як колишня гімнастка🤫", "PRADA- Я дуже за Віталіка рада що він носить PRADA👏", "Вєталь носить Prada або як правильно роздвигати ноги( з наочними інструкціями)", "Дуже чисте взуття, вчіться!", "Найкраща нагороДА - кросівки ПраДА, але це ж зраДА!", "Віталька, не красиво хвастатись 😂", - зазначили вони.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Віталій Козловський після смерті папи відверто відповів, чи він гей: "Я його так притиснув до стіни..."

Також Знай писав, Віталій Козловський став справжнім "Холостяком" з підготовленою квіткою: "Скучила за тобою"

Раніше Знай повідомляв, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися