Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію цікавими публікаціями з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників.

Регіна Тодоренко повідомила дуже тривожну новину для своїх фанатів - її госпіталізували з симптомами простудної захворюваності в медзаклад. За словами телеведучої, вона потрапила в лікарню після "найкращого побачення" з чоловіком Владом Топаловим. Зірка зізналася, що сподівається на швидке одужання, так як її чекає чотири доби на знімальному майданчику.

"У мене зник голос, ріже горло, ломить все тіло, паморочиться голова і тримається температура, а також я відчуваю сильну слабкість і болі в грудях", - розповіла Регіна хрипким голосом.

Знаменитість заявила, що перший тест на коронавірус показав негативний результат, зараз вона чекає повторне дослідження.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Найбільше переживаю за своїх колег, з якими провела більше 12 годин у тісному контакті. Нехай всі будуть здорові!" - додала Тодоренко.

Раніше ми писали про те, що Регіна Тодоренко замріялася про Новий рік і видала, що потрібно встигнути до свята: "Головна ніч вже на носі"

Нагадаємо, Влад Топалов постарався? Регіна Тодоренко зізналася про що мріяла в 13, а отримала тільки зараз

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко після бальних танців вирішила попрацювати ротиком-кожна дівчинка про це мріє: "Сміялася, плакала і хвилювалася"