Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

У новому опублікованому пості Маша Єфросиніна зізналася, що не послухає порад численних фанатів з приводу того, щоб "скинути" вантаж своєї роботи на кого-небудь іншого.

"Після вчорашнього посту насипали мені порад люди, що живуть по зірках, планетах і коридорах! Вердикт - Марійка, більше делегуй!" - написала знаменитість.

Скріншот з Instagram, Маша Єфросиніна
Скріншот з Instagram, Маша Єфросиніна

Відомо, що телеведуча займається безліччю телевізійних, соціальних і благодійних проектів, а також встигає спілкуватися з дітьми і приділяти час чоловікові Тимуру Хромаєву. Звичайно, така сила волі, працездатність і витривалість викликає неймовірне захоплення, але будь-яка жінка потребує якісного відпочинку, тому Маша на хвилинку все ж задумалася про рекомендації аудиторії, але залишилася при своїй думці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чухаю ріпу вже добу: так, ютуб сам себе не зніме, діти і так татка швидше впізнають ніж мене, виступати замість себе чоловічка не відправиш - та я і не хочу, власне!" - підсумувала Єфросиніна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна попередила українців про невдалі дні перед Новим роком: затемнення позаду, але це ще не все

Як повідомляв Знай.uа, Маша Ефосініна видала пікантну подробицю про супермодель Аллу Костромічову: "У це тіло все входить..."

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна "віддалася" в досвідчені руки, Оля Полякова позаздрить: "Божевілля, краса, порода"