Ірина Сопонару показала свої розбиті коліна. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб, регулярно лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона з ними спілкується в форматі сторіз.

8 грудня дівчина опублікувала фотографію, на якій показала свої розбиті коліна.

"ось так виглядають мої коліна. Ноги Сопонару максимально незадоволені", - з іронією зазначає вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Судячи з останніх відеозаписів в сторіз, Ірина Сопонару активно почала займатися танцями. Як зазначає знаменитість, їй довелося заново вчитися ходити для танцю. Ймовірно, дані розбиті коліна - результат занять.

Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" знайшов брата-близнюка в Потапі: ось що обожнює Настя Каменських

Нагадаємо, що хрупкая Олена Кравець "накинулася" на здорованя Євгена Кошового з "Квартал 95": "немає кінця"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна розповіла, що довелося пережити на "Лізі сміху": "це можливість перевірити себе".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею. Як відомо, з вересня цього року Володимир Дантес став ведучим шоу "Розсміши коміка". Дана Заміна знадобилася через відхід з "95 кварталу" Володимира Зеленського.