До великої радості українських телеглядачів, в ефірі одного з телеканалів продовжується розважальне шоу "Маска", де зіркові детективи разом з глядачами вгадують відомих людей, які виступають на сцені під різноманітними костюмами, і зі зміненим голосом. Одним з головних улюбленців глядачів є артист Андрій Данилко, який завжди сидить в чорній масці і "видає" шикарні фразочки.

Цього разу організатори шоу опублікували дуже цікаву фразу Данилко, і запропонували телеглядачам вибрати свою улюблену авторства Андрія.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційній сторінці шоу "Маска" в мережі Instagram.

Андрій Данилко, скріншот: Instagram
Андрій Данилко, скріншот: Instagram

"Вау, хто це тут? Неповторний Андрій Данилко @v_serduchka. Обожнюємо фразочки нашого зіркового детектива! Пишіть кохану в коментарях. Дивіться найзагадковіше шоу МАСКА щосуботи на каналі Україна", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Користувачі мережі, які дуже люблять шоу "Маска" почали активно коментувати публікацію і ділитися своїми улюбленими фразами Андрія Данилка: "Щас поімітірую що-небудь... Не схожий? - У мене не той день! Я не розспіваний! Я щас просто засоромився", "Жодних версій", "Фраза: "А я знаю хто це, а вам не скажу"", "Він найкращий з кращих, і найрозумніший".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, зірку "Однокласників" Адама Сендлера потягнуло на солоні огірки посеред Нью-Йорка: "Думали, що це Іван Ургант".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук на шоу "Маска" приміряв образ Капелюшника і ледь сам в себе не закохався: "Вилитий Джонні Депп".

Знай.uа писав, у родині Ірини Білик велике щастя, горда мама світиться від радості: "Маленьке диво".