Відома українська реперша Alyona Alyona практично не радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 375 тисяч осіб.

9 грудня 2021 року, той день, коли знаменитість вирішила вперше і офіційно показати свого хлопця - Дениса, з яким її раніше бачили люди на вулиці. Про нього Alyona Alyona сказала дуже багато правильних, красивих і приємних слів, а також зізналася в любові.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

"Мама, я закохалася в розбійника! Скільки б ти собі в голові не створювала ідеалів, скільки б ти не відмовлялася від пропозицій сходити на побачення - твоя доля сама веде тебе туди, куди ти не чекаєш. Вийшло так, що з першої нашої зустрічі ми з Денисом більше не розходилися. З кожним днем ставало менше сумнівів у тому, що Денис - моя людина", - заявляє Alyona Alyona.

Після цього, реперша підтвердила давню думку, що протилежності притягуються. Вона заявила, що хоч вони і зовсім різні, в голові у них багато спільного. Через це, за десять місяців відносин, почуття стали ще міцніше і витримають будь-які випробування.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

"Я хочу всім вам представити Дениса. Це творчий, креативний, дуже веселий і дуже провокаційний хлопець. Але в той же час він дуже добрий, супер ніжний і супер щирий хлопець, якого я сильно люблю", - зазначає вона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona показала, як виглядає після душу-пишний бюст прикриває лише піна: "Дівчатка, для вас!"

Як повідомляв "Знай.ua", Alyona Alyona в одній білизні вивалила свої 100 кілограм у всій красі: "Дивіться глибше"

Знай.ua писав, Alyona Alyona розповіла про себе огидні деталі: "Не висмарківаюсь, а ковтаю"