Стало відомо про те, що в гіпершоу "Маска" для глядачів виступить неймовірно чарівна героїня Чайна квітка.

Цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі "Україна" вийде довгоочікуваний восьмий випуск найзірковішого і загадкового на українському телебаченні і в усьому світі шоу "Маска". У ньому глядачі познайомляться з абсолютно новою маскою - чарівною гостею проекту Чайною квіткою, яка здивує зіркових детективів незвичайними музичними підказками. Яка суперзірка могла сховатися в цьому образі?

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Всього один виступ, пару підказок і одна спроба. Рівно стільки буде у зіркових детективів для того, щоб розпізнати, хто ховається під костюмом Чайної квітки. Образ був розроблений дизайнером шоу Назаром Дідиком, який обдарував персонажа капелюхом у формі чашки з блюдцем.

Детективи будуть вражені витонченим образом героїні, вона справила приємне враження з перших хвилин на сцені. Детективи відразу ж почали також припускати, хто ховається під маскою. Варіантів було безліч.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Оля Полякова відразу заявить, що це може бути телеведуча Маша Єфросиніна, NK/Настя Каменських вважатиме, що там могла сховатися одна з екс-учасниць дуету "НеАнгели" SLAVA KAMINSKA або VIKTORIA, Олег Винник припустить, що це може бути ведуча "Зіркового шляху" Альона Вінницька, а DZIDZIO – співачка Jerry Heil. І тільки у Андрія Данилка вже традиційно - ніяких версій.

"Привіт всім квiтолюбам! Я щаслива озеленити це неймовірне шоу своєю присутністю. І хоча садівники іноді обрізали мою зелене листя, Я все ж змогла розростися по половині півкулі. Шановні детективи, сподіваюся, у вас ідеальний слух. Зараз він вам дуже стане в нагоді, адже все, що необхідно знати про квітку, ховається в звуках, які ви зараз почуєте", - заявить в ефірі каналу "Україна" чарівна Чайна квітка і дасть глядачам оригінальні музичні загадки.

Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна
Шоу "Маска", фото: телеканалу Україна

Виступала вона з композицією Diamonds, яка належить Rihanna. Андрій Данилко далі висунув припущення, що це могла б бути Настя Приходько, так як вона трохи її імітує, але це навряд чи так.

Нагадаємо, що Полякова, Дзідзьо і Каменських влаштують "дорослий хоровод" в рік Тигра-ялинка під загрозою обвалу

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова ризикнула повторити образ Маліфісенти замість Анджеліни Джолі, але щось зірвалося

Також, Оля Полякова ненавидить Настю Каменських? Співачка позлорадствовала над колегою