Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє розвитку аккаунта в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1 мільйон чоловік. Артистка часто ділиться з відданою аудиторією новинами з особистого і творчого життя.

Слава Камінська в новому пості привітала з днем народження колишнього продюсера гурту "НеАнгели" Юрія Нікітіна, яка розпалася після 15-ти років існування. Цього року знаменитість святкує 54 роки. Співачка адресувала близькому другові безліч теплих слів і побажала йому ще більше творчих успіхів.

"Юра, люблю, ціную і поважаю! З Днем народження, мій перший і поки єдиний у світі шеф 😂" - написала Слава Камінська.

На додаток до зворушливого привітання артистка розмістила архівне фото з продюсером.

Скріншот з Instagram, Слава Камінська
Скріншот з Instagram, Слава Камінська

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Користувачі соцмережі відпустили чимало саркастичних жартів, згадали про старі пісні гурту і приєдналися до привітань Камінської.

Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/

Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/
Скріншот з коментарів, instagram.com/babaslavka/

Нагадаємо, Славі Камінській заліз між ніг молодий красень, а та й рада: "Нічого не тямлю в..."

Як повідомляв Знай.uа, губастую Славу Камінську порівняли зі Світланою Лободою і Машею Распутіною: "Як до Місяця..."

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська після чуток про побиття Вікі з "НеАнгелів" зізналася, звідки у неї новий айфон: "Віджала у слабких"