Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,5 мільйона чоловік.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "Дорослі дівчатка". Шоу у форматі душевних і відвертих жіночих розмов знаменитостей на кухні дуже стрімко зібрало масу позитивних реакцій. З публікації першого випуску пройшло близько 3 місяців, і на даний момент під відео вже більше 1,8 мільйона переглядів.

Скрін, відео YouTube Полякова і Єфросиніна
Скрін, відео YouTube Полякова і Єфросиніна

У новому випуску Полякова і Єфросиніна обговорили проблему, з якою стикалася кожна знаменитість і не тільки. Громадська думка і реакція аудиторії на не зовсім "правильні" дії. У кадрі артистки висловлюють максимум емоцій, тому свіжа серія обіцяє бути цікавою.

"Будемо з @mashaefrosinina обговорювати найвідвертіші теми, які актуальні для кожного з нас. Тільки щирі емоції, несподівані зізнання і трохи "масла у вогонь", як вміємо тільки ми", - написала Полякова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна зізналася, що "перебрала" з роботою перед Новим роком: "Діти тата швидше впізнають"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова та Олена Кравець покрутили задом перед Потапом, Насті Каменських не позаздриш: "Труснули старовиною"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова завела собі Мухомора замість чоловіка - обіцяв навіть влаштуватися на роботу: отруйно-красива пара