На шоу "Хто зверху" з Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою дуже часто спливають несподівані подробиці життя українських зірок. Так наприклад вся країна дізналася, як Оля Фреймут напала на Ірину Федишин. Про це повідомляв "Знай.uа".

Головним викривачем України є конкурс у шоу "Правда/брехня", де учаснику потрібно розповісти історію або назвати факт про себе, а опоненту потрібно відгадати, правда це чи брехня.

Цього разу "на рингу" зійшлися Даша Астаф'єва і Арам Арзуманян.

Арам Арзуманян, instagram.com/aram_dad
Арам Арзуманян, instagram.com/aram_dad

Секс-символ України видала:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я маю одну штучку, на удачу... Під час зйомок відео на пісню "Авокадо" мене постригли налисо. І з волосся, яке ми зібрали, один крутий дизайнер зробив ляльку і цю ляльку я ношу з собою".

Арам сказав, що це брехня. Він вирішив ризикнути, так як, за його словами, він ревнує Астаф'єву до цього дизайнера. Даша елегантно "впустила" зі штанини табличку на підлогу, а там красувався напис "брехня".

Табличка Астаф'євої, скріншот
Табличка Астаф'євої, скріншот

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва розповіла, як спокусила Мінотавра.

Раніше ми повідомляли, що Даша Астф'єва зняла голову і вп'ялася поцілунком в губи Андрія Данилка.

Також, Даша Астаф'єва одягла віночок і перетворилася на Фріду Кало.