Відома українська співачка та акторка Аліна Гросу похизувалася розкішним образом, який обрала для музичної премії.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників, саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить 470 тисяч осіб.
Аліна Гросу поділилася кадрами з музичної премії. Напередодні телеканал "Україна" та "Музична платформа" роздали українським артситам нагороди за їх досягнення. Однак це вдалий момент не тільки продемонструвати свій талант, а й похизуватися своїм вбранням.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Аліна Гросу обрала дуже стильний образ, вона одягла чорний комбінезон зі срібними вставками. Цей наряд підкреслив струнку талію співачки та додав їй грайливості.
На одному з фото Аліна Гросу позувала з букетом квітів та двома чоловіками у червоних костюмах зайців.

Фото зі сторінки Аліни Гросу
Фото зі сторінки Аліни Гросу

Фанатам співачки сподобався її образ, саме тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів.

"Красуня", "Прекрасна", "Красива❤️", "Яка ви шикарна❤️", "любимо ❤️", "Красуня", "У дитинстві мріяв про тебе на концертах 😍",- зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Аліна Гросу з Романом Полянським в однакових костюмах показала, що таке справжні почуття: "Гармонійна пара"

Раніше Знай писав, що Аліна Гросу "відбила" Машуковського у Анастасії Приходько-Полянський в прольоті: "Кінчаюся"

Також Знай повідомляв, що Аліна Гросу перетворилася на ляльку перед Новим роком: "як балерина в скриньці". Українська співачка розповіла про те, як готується до новорічних свят.