Один з найяскравіших зірок 90-х, чий епатаж досі зміг перевершити мало хто з сучасних артистів Борис Моїсеєв поступово все частіше і частіше пропадає з радарів після інсульту, який йому довелося пережити 10 років тому.

Тоді у нього перестали рухатися ліва рука і верхня губа, а також утруднювалася мова. А мікроінсульт 2015-го року лише посилив наслідки від першого. Тим не менш, періодично новини про Бориса виникають в медіа-просторі. У нього є офіційна сторінка в соціальній мережі Instagram, яку веде його довірена особа і редактор офіційного сайту, там за життям Моїсеєва стежать понад 20 тисяч осіб.

Борис Моїсеєв, фото Instagram
Борис Моїсеєв, фото Instagram

Зараз стало відомо, на що живе Борис Моїсеєв після інсульту і після того, як остаточно завершив кар'єру артиста. Його директор заявив, що у виконавця велика пенсія в розмірі 85 тисяч рублів, з урахуванням доплати за звання "Заслуженого артиста Російської Федерації". До цієї суми додаються авторські відрахування, виходить десь 150-170 тисяч рублів, які йдуть на потреби і оплату домробітниці.

67-річний співак якось прийшов у травні 2021 року, щоб привітати Христину Орбакайте з 50-річчям. У нього немає своїх дітей, а дочка Примадонни навіть вписав у свій заповіт. Вона успадкує його квартиру в Латвії.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Борис Мойсеєв, фото Інстаграм
Борис Мойсеєв, фото Інстаграм

Нагадаємо, розбитий інсультом Борис Моїсеєв засвітився в обіймах Христини Орбакайте: "Як постарів"

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі з'явилися рідкісні кадри з Борисом Моїсеєвим після інсульту: вже відсвяткував 67-річчя

Знай.ua писав, помер "батько російського року" Олександр Градський - під його пісні розпався СРСР