Відома українська реперша Alyona Alyona практично не радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 375 тисяч осіб.

У четвер артистка вперше і офіційно показала свого хлопця Дениса, про якого сказала дуже багато ніжних і ласкавих слів. А в п'ятницю, 10 грудня 2021 року, на просторах інтернету з'явився її новий альбом під назвою "LAVA", який складається з семи композицій.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

"Чим більших досягаєш висот, тим більше уваги від усіх до тебе прикуто. Увага завжди ділиться на позитивне і негативне. Позитивна увага - люди тебе підтримують, надихаються тобою, пишаються досягненнями. Негативна увага - люди риються в твоїй білизні, спростовують твої досягнення і критикують все підряд", - заявляє Alyona Alyona.

У наступному абзаці вона зазначила, що реагувати на ненависть можна всіляко. У кліпі на пісню "20 ТОНН" Alyona Alyona показала, як можна ставитися до хейту з усією добротою і позитивом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
"Відразу в плейлист", "Супер😍", "Круть🔥", "Круто🔥", "Дуже круто! Дуже подобається, коли ви робите кліпи в такому стилі, як з Олександром Гудковим😍", - пишуть користувачі в коментарях.
Коментарі, скріншот: Instagram (Alyona Alyona)
Коментарі, скріншот: Instagram (Alyona Alyona)

Нагадаємо, Alyona Alyona присіла на худенького хлопця без штанів, щоб зізнатися йому в почуттях: "Закохалася в розбійника"

Як повідомляв "Знай.ua", "Kalush" після успіху "Додому" зважився на "Штомбер вомбер": реп з фольклором вразить навіть Alyona Alyona

Знай.ua писав, Alyona Alyona показала, як виглядає після душу - пишний бюст прикриває лише піна: "Дівчатка, для вас!"