Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 425 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, на телеканалі СТБ відбудеться пост-шоу "Життя після проекту", в ході якого ми дізнаємося, чи залишилася виконавиця з Андрієм Задворним. А зараз Злата вирішила поділитися інформацією про те, що давненько не використовує готівкові кошти і використовує тільки банківську карту. Бо вона любить чіткість і порядок.

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Безготівкове поле дозволяє досягти практично 100% прозорості всіх операцій. І дуже зручно, що зараз майже всі такі фінансові операції можна робити на ходу - просто через мобільний додаток, це економить багато часу", - зазначила Злата Огневич.

Особисто вона використовує "Ощадбанк" і просте у використанні додаток. Вибір фото для публікації припав на два знімки, зроблених біля дзеркала - артистка постала в синій короткій сукні з вільними плечима і голою спиною.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дуже красива🔥", "Просто віддаю перевагу гроші💴 в будь-якому вигляді, краще в євро💶", "А я після "Холостячки" тебе не лайкаю👏", "Злата, а хто вам накрутив стільки передплатників за пару днів😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Григорій Решетник показав українцям сльози Злати Огнєвіч після "Холостячки": Мішина може бути поруч

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч розповість те, про що так довго мовчала на "Холостячці": "З Гришею виявилися парою"

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч не стерпіла і показала зуби всім, хто не оцінив її вибір на "Холостячці": "Я люблю..."